Recent Content by zokotex

 1. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Провери дали е оваа апликација, ги има повеќе За да влезеш во мод за спарување стискаш 6 пати на копчето за хоризонтално подесување на крилцата(лево-дессно) и треба да ти се појави 77 на дисплејот.
 2. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Ќе ја спуштиш Hismart life и следиш инструкции во самата апликација. Прилично едноставно
 3. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Само грешка си со ДДВ-то, гледам сметаш дека ќе направиш поврат од 20%, нема да биде 20, туку отприлика 11-12% од сумата која си ја платил
 4. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Гледам убав муабет си правите, ама еве да споделам искуство. Haier Tundra PLUS SMART 1U35MEEFRA / AS35TADHRA-CL купена од сетек, грее 23 кв дневна во куќа. И надворешна и внатрешна многу тивки. Внатрешна на 1 и 2 втора брзина на издув нечујна, на 3 се слуша дека дува ама не пречи. Работи од 9 до...
 5. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Купена Haier Tundra Plus Smart од setec. Фала ви на сите што ми помогнавте во изборот, ке ви кажам за 2 месеци дали сте ме заебале ;)
 6. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Климава треба да се монтира во Кочани, не знам дали Енергија одат по други градови. А не разбирам, дали ако ја купам од било каде за да ми важи гаранцијата треба да ми ја монтираат нивни монтери?
 7. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  И сега оваа од Сетек : Haier Tundra PLUS SMART 1U35MEEFRA / AS35TADHRA-CL дали е иста со таа од Eнергија Haier Tundra Green 35 и од klimi.mk. На klimi.mk e истата ознака како во сетек, а во енергија мислам дека беше надворешната 1U35BEEFRA. Всушност прашањето ми е од кај да ја купам? :)
 8. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  На klimi.mk пишува максимална моќност и просечна моќност, а на setec има само моќност која се совпаѓа со просечната од klimi.mk, така да не верувам дека станува збор за различни клими, туку различни описи на двата сајта
 9. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Фала за табелава. Меѓутоа сум тотален лаик за овие работи, ако може да ми подобјасниш, дали според табелава Тундрата дава повеке топлина од Ферито НА -7? Ако добро толкувам, ферито не е во ништо подобра?
 10. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Ве прашав пред некој ден за совет, некој ми ја спомна тундрата, и сега се двоумам помеѓу Gree fairy 3.5 i Haier tundra green 35. Разлика во цена 3500. Која е подобар избор?
 11. Z

  Најекономично греење (затоплување)

  Ајде помош другарчиња, планирам да купам инвертер и да загревам 23 кв соба во куќа, со еден надворешен ѕид. Буџет 35000. Јас се мислам помеѓу овие, меѓутоа можете да ми предложите и нешто друго во тој ценовен ранг 1...
На врв Bottom