Recent Content by Zerococos

 1. Zerococos

  Изработка на вебстрана вреди

  Здраво другари,дали се согалсувате да се направи нова вебстрна на македонија за купи продај бесплатно?и ми треба некој експерт што знае за монетизирање на сајт од адсенсе. Или да си направам едно блогче сличо како мотика со убав дизајн итн,но проблемот е тоа што монетизацијата сакам да ми е од...
 2. Zerococos

  Најдобро монетизирање на сајт

  Здраво другари Да не ве замарам,сакам да ставам на македонски сајт реклами од адсенсе дали е можно,и како можат другите сајтовите со некој трик да бидат одобрени? Дали има некој експерт во форумот што знае за ивие работи адсенсе,услугата ќе му биде платена.
 3. Zerococos

  Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

  165cm/70kg Имам 18 години сега во Август 15, Висок сум околу 165 пред околу 2 години нагло не се извишив, прашувам дали ке растам уште? играв кошарка, можда од тоа не се извишив а сега почнав во теретана, дали може да ми помогне одењето во теретана ? и дали можам уште да растам ? низок сум за...
 4. Zerococos

  Сакам да пораснам

  Имам 18 години сега во Август 15, Висок сум околу 165, пред околу 2 години нагло не се извишив, прашувам дали ке растам уште? играв кошарка, можда од тоа не се извишив а сега почнав во теретана, дали може да ми помогне одењето во теретана ? и дали можам уште да растам ? низок сум за моите...
На врв Bottom