Recent Content by zelenko

 1. zelenko

  Најекономично греење (затоплување)

  Ауууу драги луѓе, не сум отворил од 9 март, еве за еден месец колку муабет сте си направиле. Sent from my GM1910 using Tapatalk
 2. zelenko

  Правна помош и совети

  Има некој правилник на колку метри мора да биде одалечена трафостаница од местото на живеење? До мојата викендица се градат неколку викендици и гледам дека направиле платформа за трафо буквално на 5м од мојата куќа. Ние летно време престојуваме во таа куќа. Sent from my GM1910 using Tapatalk
 3. zelenko

  Бандера од ЕВН на сред влез во двор и нејзина дислокација

  Има некој правилник на колку метри мора да биде одалечена трафостаница од местото на живеење? До мојата викендица се градат неколку викендици и гледам дека направиле платформа за трафо буквално на 5м од мојата куќа. Ние летно време престојуваме во таа куќа.
 4. zelenko

  Фото хумор и интересни фотки!

  . Sent from my GM1910 using Tapatalk
 5. zelenko

  Фото хумор и интересни фотки!

  Тоа е таа фаца
 6. zelenko

  Правна помош и совети

  Ако има пристап од друго место можеш да си го заградиш целиот простор под услов целиот плац обележан со жолто да е твој. Sent from my GM1910 using Tapatalk
 7. zelenko

  Нарушување приватност

  Абе го нема братот, да се се случило нешто? Да не го мркнале илуминативе? [emoji16] Sent from my GM1910 using Tapatalk
 8. zelenko

  Нарушување приватност

  Која институција пријателе, сите се во нивни раце. Оставен си сам на себе. Известувај не. Sent from my GM1910 using Tapatalk
 9. zelenko

  Нарушување приватност

  Можно е, они се доволно моќни и имаат ресурси и технички можности за тоа. Гледаш, комплетно му е нарушена приватноста, буквално го гледаат и кога оди во тоалет. Не можеш ни помош да побара бидејќи му го следат и интернетот, сите социјални мрежи и слично. Друже, имаш проверено да немаш некој...
 10. zelenko

  Нарушување приватност

  Брат, мислам дека си западнал во око на моќна фамилија а тие кога ќе се фиксираат на некого поготово кога се така моќни да те гледаат преку термални камери, да те следат преку мобилен телефон, сигурно и разговорите ти ги слушаат. Тешка работа пријателе, не верувам дека има тука некој доволно...
 11. zelenko

  Фото хумор и интересни фотки!

  Sent from my GM1910 using Tapatalk
 12. zelenko

  Вицеви без наслов 2 дел

  Докторе, многу брзо заборавам, страшно брзо. - А од кога тоа? Што од кога? Sent from my GM1910 using Tapatalk
 13. zelenko

  Фото хумор и интересни фотки!

  . Sent from my GM1910 using Tapatalk
 14. zelenko

  Најекономично греење (затоплување)

  Баш така, уште еден рутер на веќе постоечкиот и на него конектиран sp3. Ако те буни нешто пиши на приватна порака ќе ти објаснам. Sent from my GM1910 using Tapatalk
 15. zelenko

  Најекономично греење (затоплување)

  До рутерот е. На оној што го даваат од А1 ми се губеше на 24часа. Купив друг рутер и логиран е цело време. Или прошнурај во поставките на рутерот. Sent from my GM1910 using Tapatalk
На врв Bottom