Recent Content by Zanar

 1. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Како проверувате online, пасошот дали е готов
 2. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  100 евра пасош и 45 евра л. Карта
 3. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Се јавив неколку пати во Средец ми кажуваа дека не е стигнато писмото и дека го работат октомври и само одложуваа да се јавам за неколку недели ангажирав посредник за една недела ми го донесе ЕГН. Од кога го подигнав указот 3 месеци до ЕГН.
 4. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указ подигнав на 26.11.2020 во Битола на 23.02. 2021 ми излезе ЕГН и на 01.03.2021 извадив пасош и л.карта во Софија
 5. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указот го подигнав од конзулат Битола
 6. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас подигнав указ на 26.11 и сега во вторниот ми излезе ЕГН ама со посредник пред тоа сто пати се јавив во општина и ми велеа дека нема ништо. Додека синот го подигна указот на 12.11 и ЕГН му излезе на 5.02 исто со писредник
 7. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Малечка една година
 8. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На 26.11.2020 ја сликавме внуката за пасош во конзулатот во Битола и во четвртокот го зедовме пасошот.
 9. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Bigo. Dali za EGN idese so posrednik
 10. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Bigo. Колку време чекавте за адреса
 11. Z

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Od 13 do 14 I 30min so stranki po telefon
На врв Bottom