Recent Content by xope

 1. xope

  Фото хумор и интересни фотки!

 2. xope

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  А можеле и порака на тие со погрешка сметка да им пратат да ја коригираат. Да сакале они можеше и сега да се заврши со 100% исплата. Ај од новиот буџет со повеќе пари на сите ќе исплатат.
 3. xope

  Елитна проституција

  тебе одамна те немаат ебено затоа си волку негативна немаш добар пост пишано на форумов
 4. xope

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  најверојатно ќе треба да ги контактираш, не верувам дека автоматски ќе пушти системот пари ПЦ? абе јаки програмери се тие таму што работат, чекај сега да ја преправат за 2020 програмата. :tapp:
 5. xope

  Елитна проституција

  IvananavI bijons плаќам по 1000 евра ви двете да се зборите малце :sneaky: оти кој се кара тој се и сака
 6. xope

  Windows 7

  мислам дека му завршува подршката на windows 7, нема повеќе update
 7. xope

  DVD-ROM

  во log што пишува, сигурно дава грешка ако пред тоа со исто такво цд се снимало без проблем може и ласерот за режење да е отиден.
 8. xope

  DVD-ROM

  а барем почнува ли да реже, стигнува ли до некаде. можеби цд-то е проблем, некое евтино принко, а пребирлив ти е режачот
 9. xope

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  па дотогаш ќе мора и второ тромесечје да исплатат
 10. xope

  Елитна проституција

  кај нас и певачки, глумици, водителки, се е тоа „елитни“ проституки
 11. xope

  Елитна проституција

  чекај малку, има ред
 12. xope

  Криминалци и криминални групи во МК

  ако нема криминал човекот ќе остане без работа. арно си знај он
 13. xope

  Елитна проституција

  можеле и еден транспарент со ценовник да закачат
 14. xope

  Koja maticna ploca

  земи ја таа gigabyte. нека биде а450 утре ќе ти текне некој појак процесор да земиш па да не менуваш пак матична
На врв Bottom