Xibalba

Локација
Melbourne
Пол
Машко

Потпис

I come from the dream-time, the dusty red-soil plains,
I am the ancient heart, the keeper of the flames

Заследени членови

Трофеи

 1. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 2. 30

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!
 3. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 4. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 5. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 6. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 7. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 8. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 9. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 10. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 11. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 12. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 13. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 14. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom