Recent Content by white_eagle

 1. white_eagle

  Хрватска од утре 28 членка на Европската Унија

  Не познавам држава со име МКД во западен Балкан.
 2. white_eagle

  Прашање за Христијанството III

  Има ли упатство да знам кои приказни се буквално напишани а кои се метафора?
 3. white_eagle

  Прашање за Христијанството III

  Зошто Бог дозволил поради предизвик од Сатаната да дозволи дотичниот да нанесе страдања на невини луѓе за да ја тестира верата на Јов? Јов 1:18 и 1:19 Се извинувам за латиницата, ама библијата на Премин ја пишувале со фонт, не со поддршка. Секако дека Бог можел да ја види неговата верност...
 4. white_eagle

  Android корисници (проблеми, прашања, совети)

  Да ги копираш во телефонска меморија тие од сим, нема друг начин.
 5. white_eagle

  Како би звучеле турбофолк текстовите на англиски јазик и странските песни на македонски јазик?

  Like an old wine's scent That's how silence will descent Others can't set me free, that I know I need your voice I need it so I know not what to do Should I scream Or on your porch should I dream Untill I die As God is my witness That you left me alone No place to go, but I still run away...
 6. white_eagle

  Хомосексуални бракови во Македонија

  Малку избрзав се согласувам, сакав да те прашам дефинирај ми неприроден секс меѓу двајца или повеќе согласни, возрасни и свесни луѓе (тоа исклучува зоофилија, педофилија, секс со ментално хендикепиран). Што за тебе претставува неприроден секс меѓу согласни, возрасни и свесни луѓе?
 7. white_eagle

  Хомосексуални бракови во Македонија

  Дефинирај неприроден секс.
 8. white_eagle

  Како би звучеле турбофолк текстовите на англиски јазик и странските песни на македонски јазик?

  Поетски превод :D JAVI SE - HARI MATA HARI Javi se, javi se sta bih ja bez tebe sam sam pod tudjim zvijezdama sjeti se nekada Ref. Javi se, javi se daj mi pedalj svoga sna suzu s tvoga jastuka sjeti se nekada Jer sad lutam, zima je trazim tvoje bijele tragove sivi hladni gradovi jos te...
 9. white_eagle

  Обложување на нет

  На Оне адсл отвора.
 10. white_eagle

  Хомосексуални бракови во Македонија

  Симплифицирано, береш гајрет за тоа дали хомосексуалци можеле да посвојуваат деца, а тоа какви брачни парови имаат деца со чии проблеми не знаат да се соочат не е битно. Битно ти е твојот ситен морал да биде задоволен а оние кои разнислуваат поинаку од тебе кој ги ебе, сепак се малцинство...
 11. white_eagle

  Прашање за Христијанството III

  Дали истото прашање кога е поставено од мене добива поинаков одговор во однос на тоа кога е поставено од друг член? Неопходно ли е да ми се допаѓаат одговорите за да продолжам да те прашувам? Јас никаде не напишав дека не сум задоволен поради несоодветен одговор, иако не ми се допаднал. Едно...
 12. white_eagle

  Прашање за Христијанството III

  Повторно ли на прашање одговараш со прашање? https://en.wikipedia.org/wiki/Socratic_method
 13. white_eagle

  Прашање за Христијанството III

  Дали на религиозно лице му е од Бога допуштено да си приушти скап овоземски луксуз со парите кои што му се дадени за живот? Разбирам потребно е превозно средство, но која е потребата од скап или ефтин џип, кога може да се помине и со ете нова, но секако поефтина и економски поефикасна кола...
 14. white_eagle

  2013 FIFA Confederations Cup |15 - 30 June| Brasil

  Со причина се нарекува светско првентство, а не европско/јужно-америчко. После им се смееме на американците како самите си одржуваат светско првенство во бејзбол (world series), just sayin. И освен тоа, прво информирај се колку места зафаќаат, ако не знаеше тимот од Океанија не оди директно на...
На врв Bottom