Трофеи освоени од Vojo Ushevski

 1. 15
  Доделено: 5 мај 2013

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 2. 25
  Доделено: 26 мај 2012

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 3. 7
  Доделено: 25 јуни 2011

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 4. 15
  Доделено: 25 јуни 2011

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 5. 2
  Доделено: 25 јуни 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 6. 10
  Доделено: 25 јуни 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 7. 5
  Доделено: 25 јуни 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 8. 1
  Доделено: 25 јуни 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.