Трофеи освоени од vlade_co

 1. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 2. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 3. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 4. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 5. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 6. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 7. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 8. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 9. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom