Recent Content by vasquez13

 1. V

  Добитници на лотарија за САД

  За дипломата мора и кај нотар да се завери.
 2. V

  Добитници на лотарија за САД

  Условот да се квалификуваш е минимум средно образование или 2 години работно искуство спред нивниот закон така да јас не би лажел во врска со тоа. Колку длабоко одат не знам ама мислам дека не ги интересира многу то а пошто ова не е работна виза така да е небитно. Не бараат никакви извештаи од...
 3. V

  Добитници на лотарија за САД

  KCC ако те извлече не праќа маил, треба сама да си провериш и пари се даваат само во амбасада на интервјуто. Не се лажете.Јас сум извлечен 2019 и чекам маил за интервју. За тие што ќе бидат извлечени еве еден добар линк http://britsimonsays.com. На оваа страна ги имате сите одгови во врска со...
На врв Bottom