Recent Content by unknown_i

 1. unknown_i

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не можам да си го најдам цд-то од камерата. --- надополнето: 5 септември 2012 во 22:59 --- Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не...
 2. unknown_i

  Сместување во Кратово

  Кратис се реновира, се јавив пред некој ден, ми рекоа дека до нова година нема да работи.
 3. unknown_i

  Сместување во Кратово

  Би сакала да одам на неколкудневна проштека во Кратово, но никаде на интернетов не можам да најдам каде би можела да преноќам таму? Би била благодарна на секоја идеја.
 4. unknown_i

  Култузин, бидејќи видов дека најубав град во Македонија ти е Кратово, претпоставувам или дека си...

  Култузин, бидејќи видов дека најубав град во Македонија ти е Кратово, претпоставувам или дека си одтаму или дека си бил во повеќе наврати, па затоа сакам да те прашам дали знаеш дали има некој мотел или пак да се издаваат соби за преноќевање во Кратово? Сакам да одам на прошетка, но никако не ми...
 5. unknown_i

  Барам смештај

  Дали некој знае дали има некој мотел или пак да се издаваат соби за преноќевање во Кратово? Сакам да одам на прошетка, но никако не ми се исплаќа да одам само за еден ден, а освен хотелот силекс (кој слушнав дека моментално се реновира) не знам ништо друго. :confused:
 6. unknown_i

  Каде на викенд?

  Дали некој знае дали има некој мотел или пак да се издаваат соби за преноќевање во Кратово? Сакам да одам на прошетка, но никако не ми се исплаќа да одам само за еден ден, а освен хотелот силекс (кој слушнав дека моментално се реновира) не знам ништо друго. :confused:
 7. unknown_i

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Дали некој знае дали има некој мотел или пак да се издаваат соби за преноќевање во Кратово? Сакам да одам на прошетка, но никако не ми се исплаќа да одам само за еден ден, а освен хотелот силекс (кој слушнав дека моментално се реновира) не знам ништо друго. :confused:
 8. unknown_i

  Универзитет "Гоце Делчев" - Штип

  Докумети требаат оригинал или можи со копија заверена на нотар?
 9. unknown_i

  Универзитет "Гоце Делчев" - Штип

  И Искрено, јас мислам дека е во ред. Со оглед на тоа дека само од редовност и семинарска можеш да освоиш 30 поени, не е тешко да добиеш уште 12 од двата колоквиуми. Инаку, јас сакам да прашам нешто повеќе околу запишувањето на два факултети. Дали некој е повеќе запознаен околу ова? Дали со...
 10. unknown_i

  Мајло можеш ли да ми одговориш на пораката, те молам?

  Мајло можеш ли да ми одговориш на пораката, те молам?
 11. unknown_i

  Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

  Просекот е 20 цм. И не е важна големината, поважна е техниката. :pipi:
 12. unknown_i

  Фан Клуб: Брегалница Штип

  На која адреса се наоѓа стадионот на фк Брегалница?
 13. unknown_i

  Менделееви закони

  Дали можете да ги образложите своите одговори, бидејќи ми треба за состав... :uvo:
 14. unknown_i

  Менделееви закони

  Mendeleevi zakoni Mendel, svoite eksperimenti gi vr{el vo tek na pove}e generacii, so pove}e vidovi na rastenija. Od niv, najpoznati se negovite ekperimenti so vkrstuvawe na oddelni sorti na gra{ok, koi se zemaat kako klasi~en primer za sledewe na naslednosta voop{to. Pri toa, toj se...
 15. unknown_i

  Менделееви закони

  Денес, научниците можат да ја одредат компонентата на ДНК секвенца на организмите, вклучувајќи го и човекот. Дали по достигнувањето на овој голем предизвик, сеуште постои причина да се изучуваат Мендел и класичната генетика?
На врв Bottom