Recent Content by Toto.toto

 1. Toto.toto

  Фото натпревар #231 - Тема: Самотија

  Ајде сите апаратите и на улици , во ова денешно време никој не е сам ама сите сме сами .
 2. Toto.toto

  Фото натпревар #230: Портрет ГЛАСАЊЕ

  Сега ја спремам и ја отварам
 3. Toto.toto

  Фото натпревар #224 -Тема: Чашата е преполна

  Да речиме дека е чаша
 4. Toto.toto

  Фото натпревар #220 - Тема: Ретро ГЛАСАЊЕ

  @коцка Сега влегувам со полна пареа после подолг одмор
 5. Toto.toto

  Фото наторевар #215 -Тема : Центар

  А шо апарат имаш ? ајде ќе има време и за други фотки не се секирај
 6. Toto.toto

  Фото наторевар #215 -Тема : Центар

  Колку се слично фотографииве наши
 7. Toto.toto

  Фото наторевар #215 -Тема : Центар

  Шо сакате сликајте,битно е на средина да биди
 8. Toto.toto

  Фото натпревар #214: Low-key фотографија ГЛАСАЊЕ

  Нема шанса , јас мислам дека оваа ја немам досега објавено а не пак да победам , лажиишш
 9. Toto.toto

  Фото натпревар #214:Low-key фотографија

  Извињавам се што ме немаше подолго време на сцената
 10. Toto.toto

  Фото натпревар бр.208: Каде би сакале да сте моментално

  На пролетен ноќен чил во некој гратски парк и со некока добра свирка , што веќе година ипол го немам дожиевано . за жал
 11. Toto.toto

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Јас живеам во Чешка и користам CoinBase wallet , до сега незнам како е со подигање на сретсвата бидеќи немам вадено пари , но имам купувано со крипто валути бидеќи овде можеш да купуваш и со крипто валути од некои шопови и до сега сум немал проблем .
На врв Bottom