Tolkuvac's latest activity

  • T
    Здраво, заради редовен сервис на скутерот му ја заменив свеќицата.Претходно палеше без проблем,а денес запали после можеби 50...
  • T
    Здраво и поздрав до сите членови. Пред некој ден купив скутер Пежо Џет Форс и гледам дека капе вензин од карбураторот.Карбураторот е...
    • 20210530_120430.jpg
    • 20210530_141833.jpg
На врв Bottom