tempou's latest activity

 • tempou
  tempou реагираше на објавата на Ryan Giggs во темата Фан Клуб: Манчестер Јунајтед со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ја незнам овој како мислат да го менува Де Геа, сакат фатен неспособен аматер.
 • tempou
  tempou реагираше на објавата на santelli во темата Снукер со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Марфи имаше подршка од публиката, не играше „на сигурно“ за разлика од Селби. Селби е попресметан и одличен во дефанзива. Сепак...
 • tempou
  tempou одговори на темата Снукер.
  Според мене еден од решавачките фрејмови беше кога Марфи ја промаши последната црна на средната лева дупка. Уствари како не падна таа...
 • tempou
  tempou реагираше на објавата на zee German во темата Снукер со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Преска, предходната сесија да го земеше Марфи фрејмот кога мислам сината му излезе од дупка ќе беше сега 16-16... како и да е...
На врв Bottom