Teknologix

Теми на интерес: веб дизајн и редизајн, оптимизација за интернет пребарувачи (SEO - оптимизација на веб страни за високо рангирање на Google), интернет маркетинг, WordPress, blogging, онлајн бизнис, спорт...

Бесплатни 10-минутни консултации преку Skype (ID: technolabmk) за области како: изработка на веб страни, маркетинг, SEO, content strategy, social media, digital marketing, online business и интернет заработка.

Интернет Заработка:
- ЗАРАБОТКА СО РЕФЕРАЛИ (Пасивна заработка)!!! - Контактирај ме' во приватна порака!
- Заработка со Google AdSense и блогови - Контактирај ме' во приватна порака!

Професионални консултации, курсеви и менторство за компании и физички лица во Скопје, Македонија, и странство.

Искористете го купонот „КАЈГАНА10“ за 10% попуст на разновидни веб услуги и решенија (http://www.technolabdesign.com).

Трофеи

 1. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 2. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 3. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 4. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 8. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 9. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom