stole_max's latest activity

  • stole_max
    stole_max одговори на темата Фан клуб: Милан.
    Кастилехо, Побега-аут Бернардо Силва, Берарди, Бакајоко, Адли-ин И продолжување на договорит на Кеси или трампа со Ндомбеле.И да не...
  • stole_max
    stole_max одговори на темата Фан клуб: Милан.
    Jovetic е без клуб незнам во која форма е за Сериа А не е лош..
На врв Bottom