Recent Content by stojatoni

 1. S

  Дежурна Ординација! #2

  Во ред,но кај мене тоа е само еден дел од проблемот.Имам и сврбежи и пукања по врат,глава,и на крај па и ова со оково.
 2. S

  Дежурна Ординација! #2

  Да на десното око ми се гледа матно.Почна помалку,за да биде се поматно.Искрено незнам што би се видело на М.Р,но гледам дека симптомите се повеќе се влошуваат па поради тоа гледам да направам нешто,отколку да седам само така.
 3. S

  Дежурна Ординација! #2

  Најпрвин пукања во стомакот,а потоа болки во глава и десно матно око.Тие се проблемите кои ги имам.
 4. S

  А1 Македонија (VIP)

  Од овие оне подалеку!Одамна си ја тераат истата песна со крадењево.
 5. S

  Дежурна Ординација! #2

  Oди па кажи и да ти даде нешто.Една година одам и ништо ми вика не било. --- надополнето: 16 септември 2013 во 00:35 --- Не би беше прашањето зашто чекаат,туку зашто таму чекаат а на други места не!И од кај да знаеш дека јас по моја волја одам на снимање?Инаку ова Гликозен статус,јетрени...
 6. S

  Дежурна Ординација! #2

  Tреба да снимам глава бидејќи имам некои болки и ми беше посочено Мр.И добро сега никој незнае зашто ваму највеќе се чека.Дали апаратот е поубав или нешто друго е работата.
 7. S

  Дежурна Ординација! #2

  Да упатен сум во тоа дека треба она да закаже,но прашањето ми беше која е разликата меѓу онаа во градска,воена и државна болница. Бидејќи гледам во државна на радиологија се чека и по 1 месец.Првиот слободен термин е дури на 4.Октомври. Додека пак во другите болници може веднаш да се направи...
 8. S

  Дежурна Ординација! #2

  Луѓе ај малку помош!Треба да правам магнетна резонанца па ме интересира каде да ја правам т.е каде да и речам на докторката да ми даде упат.Гледам дека во државна се чека најдолго,додека пак во градска и 8 септември чекањето е помало.Каде е најдобро да се оди и дали ги даваат снимките откако ќе...
 9. S

  Полициска академија - Скопје

  Брат ти во затвор да не си случајно :D
 10. S

  Летување во Грција

  Пушти ми мене! --- надополнето: 28 август 2013 во 16:45 --- Да предложи некој некое место на Ханиоти,Полихроно,Олимпик Бич.Каде да одам од овие места.Најбитно ми е да е водата топла и плажите убави.Другото мање више и не ми смета.
 11. S

  Паралија или Олимпик бич?

  Луѓе ај ќе ве молам некој да даде предлог каде да појдам од 1Септември во Грција. Битно ми е да е убава плажата и водата и да не е многу далеку.Ако има некој што бил преку некоја агенција и си поминал добро ќе го замолам да ми препорача место и вилата каде бил...
 12. S

  Машински Факултет

  Луѓе треба ли државна матура за машински или примаат и со училишна.
 13. S

  Полициска академија - Скопје

  Кога би бил вториот уписен рок?Дали има воопшто втори?
 14. S

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Пеџа велоспринт ги работи супер.Ако си во близина на Кисела Вода помини таму.
 15. S

  Полициска академија - Скопје

  Зарем уште во прва година има три јазика за учење или грешам --- надополнето: 26 август 2013 во 02:15 --- Навистина ли има 3 јазици во првиот семестар или грешка сум?
На врв Bottom