Stivi od Brisel

Роденден
23 јуни 1975 (Возраст: 45)

Потпис

Palancanec od Polska

Заследени членови

Трофеи

  1. 2

    На некој му се допаѓате

    На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
  2. 1

    Прва порака

    Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom