Recent Content by steff29

 1. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Благодарам, баш оваа ја немам купено. Од Кам мачорот ги јаде тие Athena паштетите, од Jumbo и DM конзерви, ама не е пребирлив, сите ги сака. Само Whiskas паучите не му се баш по ќеф
 2. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Ајде препорачај добра конзервирана храна или паучи, ама да не е еден пауч стоикусур денари?
 3. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Не, беснило се става после шестиот месец откога ќе завршат другите вакцини. Првата вакцина е: Nobivac® Tricat Trio is a live attenuated, freeze-dried vaccine containing the 3 core viruses - feline panleucopaenia virus, feline herpesvirus, and feline calicivirus (од Google). По еден месец ќе му...
 4. steff29

  Самоубиство!

  Препорачајте некој навистина добар психијатар за жртва на траума (силување)
 5. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Можеби си има причина зошто така рекле, сепак се ветеринари. Во секој случај, битно е што мачето ги исфрла глистите, значи си делува апчето. Откако ќе ги исфрли, ќе си биде добро мачето, за ден два најмногу
 6. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Jac првпат од тебе слушам четири дена по ред да се даваат делови од четвртината o_O Се дава четвртинка, по една недела пак четвртинка, и потоа по еднаш месечно превентивно се дава четвртинка се до шест месеци. Потоа на секои три месеци се дава половинка апче. Веројатно не јаде баш затоа што е...
 7. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Се сложувам за се со @Tegla , само да додадам дека количински нека има постојано до кај шест месеци, нека јаде колку сака, си пишува и на самата храна ама обично 40-50 грама дневно јадат
 8. steff29

  Албанија - место за одмор

  Ти благодарам многу, поздрав
 9. steff29

  Албанија - место за одмор

  Не е многу ни 800 леки. Ама, прашав на неколку места , цените што ми ги кажаа се од 65-100 евра/ ден :cautious: Е тоа веќе е прескапо. Може си вреди за парите ама мене ми е многу, очекував до 50-60 евра најмногу. Друг некој предлог за Албанија да не имаш? Освен овие Саранда/Ксамил, негде поблизу...
 10. steff29

  Скијање во Банско

  Отиде ли? Како е со смештај, како се цените? Можеш да препорачаш некој хотел со надворешен базен?
 11. steff29

  Албанија - место за одмор

  Ти благодарам многу. Таков одмор и сакам, пензионерски, плажа, јадење и спиење :D И Химара доаѓа во предвид, знам дека се близу. Заборавив да прашам само како се цените за храна? Можеме да си дозволиме јадење надвор, пица, гиро, сладолед, скара, сл.? Има некој добар маркет со ок цени? Ги...
 12. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  :D:D:D Сигурно нема штета да има ако не те мрзи. Да јаде само сува храна сигурно нема потреба да се мие, ама вака не знам. Во секој случај ако се одлучиш треба посебна четка и паста
 13. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Не знам, стварно. Ама не сфаќам па и што се замараш со тоа, ако има воспаление на непцето и не јаде, тогаш е загрижувачко, вака си е ок и нема потреба да му миеш заби
 14. steff29

  Албанија - место за одмор

  Како е со гужва сега, се наоѓа смештај и по која цена? Бил некој во Дерми?
 15. steff29

  Мачки (општи дискусии)

  Јаде ли сува храна? Ако јаде, со самата храна му се чистат наслагите. Никогаш немам миено заби на мачка
На врв Bottom