Recent Content by Starmax

 1. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Убаво утро! Указ 96. Дојде денот да го напишам ова!! :) Благодарност до сите за помошта и советот! Што ми предлагате да направам сега? Треба ли да ангажирам посредника? Треба ли да одам во Софија? Или? Јас живеам во Србија.
 2. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добро утро на сите. Вчера мојот статус се смени: Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. Колку долго го чека указ? Дали се случи да одбијат да дадат указ?
 3. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  22.01.2020. 1593318127 Јас сум од Србија. Бев во интервју на 22 јануари 2019 година (не го видов прашањето). Ако можам да помогнам, ќе им помогнам на сите. Многу ми помогнаа и овде. Ви благодарам на сите многу! Среќно на сите
 4. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Добар ден на сите. Вчера се смени за мене. И сега е вака: По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Колку трае процедурата сега? Вирусот многу ги продолжи роковите. 1593242927 Добар ден на сите. Вчера се смени за...
 5. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Благодарам многу. Дали тоа значи дека ќе добијам пасош за една година? Или барем две? Колку трае последната проверка? 1590311439 Разбирам македонски. Но, јас не зборувам најдобро. Што значи ова? Не сум толку сигурен. Благодарам многу 1590311466 Благодарам многу!
 6. Starmax

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Со почит кон сите. Јас сум од Србија. Бев во Софија во јануари 2019 година на интервју. Веб-страницата го вели ова: Образувана преписка N:****/2019/22.01.2019 Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. Дали некој знае кога ќе се смени мојот статус?
На врв Bottom