StarDrom's latest activity

 • S
  StarDrom одговори на темата Британска виза.
  Да си вработен, да имаш доказ дека имаш заштеда во банка за да можеш да се издржаваш таму дур си, ако идеш службено да имаш гарантно...
 • S
  StarDrom одговори на темата Заедничко живеење.
  Без размислување, странство. Ако имате шанси и понуди не би требало да размислувате воопшто, а такви емотивни уцени со оставање на...
 • S
  Кога би требале да купите греалка, каква би купиле? кои трошат најмалце? панелка, кварцна или уљано парно на струја? Немам можност да...
 • S
  StarDrom одговори на темата Работа на брод.
  Морепловци, уште едно прашање:) Дали некој закажувал за виза годинава? кога добил термин?
 • S
  StarDrom реагираше на објавата на 123456 во темата Работа на брод со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  neuromedika
 • S
  StarDrom одговори на темата Работа на брод.
  Дечки, искусни морепловци. Дали некој од вас некогаш вадел Норвешки медикал, дали се вади тоа кај нас?
 • S
  StarDrom одговори на темата Семеен проблем.
  Друже, на страна што тука добиваш секакви совети, најбитно е кога ќе одиш на психолог, да соработуваш со него. Не одиш таму за они кејф...
На врв Bottom