SkimSkam's latest activity

 • SkimSkam
  SkimSkam реагираше на објавата на callejón de la muerte во темата Пресвртница за Украина со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сериозно бе има луѓе кои ја голтаат кремљ пропагандата? Путин станал еден ден и решил да продолжи со сеење кукавички јајца што е главна...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Грујо 1.52 со стругани петици.
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Јееее Бицо мори стана стручњак и тука па и убацуваш психолошки анализи. Браос браос.
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Она говноно криминално нацистичко Жириновски цофнал а? Акооо му е на свињата, ајде да ги фати мајата сеа малце.
 • SkimSkam
  Слушај ми го зборот, си крцка гарант. Ова сеа мажот што го спомиња сака да ги елиминира аматерите и несериозните удварачи. Далеку е...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Според мене тоа е клучното во целава ситуација. Рускиот народ треба да се запраша зашто е тоа така, али тоа е превише да се бара од нив...
 • SkimSkam
  SkimSkam реагираше на објавата на teneke во темата Пресвртница за Украина со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Еми тие што разбираат историја знаат нели, дека Афганистан беше причина за распад на СССР. Едно време 80% од буџетот на СССР одел за...
 • SkimSkam
  SkimSkam реагираше на објавата на teneke во темата Пресвртница за Украина со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Путин повеќе се плаши од тоа да има економско развиени држави на граница, отколку воено моќни :)
 • SkimSkam
  SkimSkam реагираше на објавата на PIRATIC во темата Пресвртница за Украина со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Да, на Путин не му одговара на своите граници да има развиени НАТО/ЕУ држави, со повисок стандард од тој на неговите Руски граѓани. На...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Неможе да остане руски цар до крај на живот со прозападна и развиена Украина. Ќе почнат прво пограничните да му се бунат на лошиот...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  За луд незнам, тоа постхумно ќе го анализираат кога ќе дојде време. Моја теорија е секогаш поврзана со пари и криминал. Така да он за...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Ова со нуклеаркиве е маалски муабет на мерење ташаци. Да беше така едноставно, еве зашто корејциве не збичија една нуклеарка до сеа...
 • SkimSkam
  SkimSkam реагираше на објавата на teneke во темата Пресвртница за Украина со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  САД ја изгубија војната во Виетнам ако беа нуклеарна сила. СССР ја изгуби во Афганистан ако беше нуклеарна сила. Тоа се ноторни...
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  Комуњарите и нивните ученици ВЕМЕРОТО. Не гледам нешто они да имаа различен курс во нивното 10 годишно стопанисување.
 • SkimSkam
  SkimSkam одговори на темата Пресвртница за Украина.
  И за нас и за сите. Најголемата грешка на ЕУ кај нас беше што ни ја продаде приказната, дека ете само уште името остана. На таа приказна...
На врв Bottom