Recent Content by severen.mihail

 1. severen.mihail

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Германски овчар при окучување на 7 кутриња :) https://youtu.be/RhprosnL3tQ
 2. severen.mihail

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  https://youtu.be/FoKmQ3fNGWc
 3. severen.mihail

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  https://youtu.be/mSY0OqdmWzU
 4. severen.mihail

  Воздухопловен Винг и ПВО на Република Македонија

  https://www.youtube.com/watch?v=Q6w6f4C8hFI
 5. severen.mihail

  Македонска авијација

  https://www.youtube.com/watch?v=Q6w6f4C8hFI
На врв Bottom