Recent Content by seaside

 1. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Друштво што мислите за ситуацијава: имам однесено документи од прв братучед и потврда од Струмица. Во меѓувреме сестра ми пред месец и нешто доби произход врз основа на горенаведените документи. Е сега се мислам дали да го однесам плус и произходот од сестра ми во МП демек поблиска роднина или...
 2. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Аха ок јасно, ама како го напишале текстов како денес да ја разрешуваат...
 3. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Нели летово исто така разрешија еден директор/ка на дирекција гражданство??? До отприлика почеток на летово имаше застој, не пуштаа со братучеди, истиот период кога БККС пратија писмо до премиерот, после тоа па до ден денешен си течеше работава, пуштаа со братучеди, тетки, стрини...или грешам...
 4. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Дечки изгледа предвремени ќе има во БГ!?
 5. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Игор според тебе може директно за постојан престој така? Не е потребно прво привремен?
 6. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Сега стварно незнам што да правам, ако треба прво привремен престој па после постојан нема да ми одговара, јас мислев може директно за постојан престој...позз
 7. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Kolku vreme se na se te fati celata procedura. Pozz
 8. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Vlado a nemoze direktno za postojan prestoj, mora prvo privremen prestoj? Mislam na baza na proizhod? Pozz
 9. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Луѓе ве молам итно ми е, кој знае ако може да одговори, колку време трае целата процедура за лична карта за постојан престој во Бг, од аплицирање за виза до земање лична карта...поздрав
 10. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Аха, во Скопје мислам дека е околу после 20 дена, а ти од кај си по местоживеење?
 11. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Во Скопје или во Битола?
 12. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Brojce drugarce ako moze da pises i sto dokumenti
 13. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Честито Ч) ако може бројчето да ни го кажеш? поззз
 14. seaside

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  До кај 12-13000 се стигнати 2013
На врв Bottom