Трофеи освоени од satelit71

 1. 15
  Доделено: 5 март 2019

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 2. 2
  Доделено: 23 март 2018

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 5 март 2018

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.