Recent Content by saskoristov

  1. S

    MACEDOŃCZYK / Македонецот / The Macedonian

    Дали знате каде можам да го најдам / купам овој филм?
  2. S

    MACEDOŃCZYK / Македонецот / The Macedonian

    MACEDOŃCZYK / Македонецот / The Macedonian - Petro Aleksowski / Петро Алексовски Во 1948 година кога започнува Граѓанската војна во Грција, грчката комунистичка партија испратила барање до социјалистичките европски земји да прифатат деца-бегалци од воените подрачја на Грција и да им дадат...
На врв Bottom