Sase_Ohrid's latest activity

 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на poimanemam во темата Фото хумор и интересни фотки! со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Ireal во темата Фото хумор и интересни фотки! со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid одговори на темата Правна помош и совети.
  Ослободени од плаќање на данок се само наслесници од прв наследен ред. Значи во ваков случај се плаќа данок! Не може да се заврши кај...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Lester Freamon во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Дај боже да имате, ете пиши ми во порака, следно доаѓање да ги посетам. Напротив, нема врска кое е местото, критиката е добра работа и...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid одговори на темата Охрид.
  Да не именувам објекти, приватно сместување, во Охрид, да не испадне реклама, евентуално можам да поставам некоја слика, за да се увериш...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid одговори на темата Охрид.
  Се согласувам, постои опција да се наплати депозит за евентуална штета. Исто така постои опција и за наплата на чистење или на пример за...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid одговори на темата Охрид.
  1. За да се издаваат соби не е потребна регистрација на фирма 2. Booking и airbnb се само посредници помеѓу станоиздавачот и туристот...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Darklady во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  А што нуди Пехчево во зима? Еве убедиме да се закренам да возам 330км:pipi: (освен ајварот, сирењето и планината). Како за некој што го...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на KamenLaden во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не гледам зашто би те убедувал тебе или било кој да оди во Охрид. Ако не ви се свиѓа немате потреба да одите. Само пак ќе кажам мене ако...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на KamenLaden во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Тогаш стварно не гледам која ти е потребата да коментираш на темава за Охрид. Овие работи што ги бараш ги има во секое село низ...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Рудници и во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Мои блиски роднини се откажаа од рабита со приватен смештсј поради пример: Се договориле друштво помлади да закупат стан, луѓето им...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на HolyDebarca во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Инаку јас сум од Скопје и живеам тука, но Охрид е незаменлив и спрема мене еден од најубавите градови на свет, а верувај ми сум бил на...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на МаксАлегри во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Контрадикторни сте, на лето бил преполн, центарот личел на панаѓур и кулурното наследство се губело во кичерај и турбофолк. Еве...
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Емкаа во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Бесплатен паркинг со поглед. Ем колата со поглед на езеро, ем ти си ја гледаш дур си пијуцкаш кафе во Октава. Катиљ љуѓе.
 • Sase_Ohrid
  Sase_Ohrid реагираше на објавата на Darklady во темата Охрид со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Само Св. Наум вредиТ повеќе од половинава што ја наброја Владе :icon_mrgr: Ние не се жалиме на Охрид, убаво ни е. Какво е такво, наше...
На врв Bottom