Recent Content by Protokol

 1. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  ајде како за одјавување :) дали уште важи да се отиде во Софија да се чека ред а барањето е пратено во амбасада?
 2. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @Bibo конечно може да ме тргнеш од список! почната процедура јули2017 г интервју 15.11.2018 г СК финална септември 2020 г положително 30.12.2020 г Указ 130 21.07.2021 г документи: предок и потврда од Струмица Ви благодарам што ме трпевте кога напињав понекогаш и благодарам за информации...
 3. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  џабе напнување денеска
 4. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  подршка максимална, напнување левел про!
 5. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Уште некој да се пофали со указ и дали сигурно е почнат декември положително?
 6. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали некој знае како оди сега додека да се состави владата, има ли кој да потпишува укази или ќе се чека нова влада?
 7. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Тебе не требале ни да ти дозволат да имаш акаунт! и ај да не развлекуваме темата кога ќе има укази нека пише некој.
 8. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Распалија срањава!!!
 9. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добро е барем се работи, одлично декември само да дојде на ред.
 10. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кратко и јасно објаснување т.е без бесење муда!
 11. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сега ќе излезе на тв со солзавец ги растеруваат хахахах ццц само јако гурајте што појако.
 12. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И ние од форум допринесовме за оваа!!! секој кој праша документи во рака и Софија, еве ви ситуација со која се заебавме. од друга страна од кај да знаеме колку ќе има отидено, да се надеваме дека ќе се среди.
На врв Bottom