Recent Content by Polnoletniot

 1. Polnoletniot

  Закинтос

  Дали има автобуси од Лаганас до Занте, доколку ги има до колку часот може да се прошета... Ви благодарам
 2. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со микробранова
 3. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со жежок бокал
 4. Polnoletniot

  Instagram (официјална тема)

  Фала многу ќе пробам.
 5. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со железна пара
 6. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со фризби :)
 7. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со дигитрон
 8. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со буфер
 9. Polnoletniot

  ХИВ/СИДА

  Денес голем дел од младите не се запознаени што точно е ХИВ-СИДА, не знаат како се пренесува што всушност претставува, недоволнада едукација во училиштата една од тие причини. Анонимните анкетни тестови кои ги решавале учениците од 1 и 4 година средно, покажале многу слаб резултат повеќе од 80%...
 10. Polnoletniot

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  1. имај баба 2. заклучи ја в подрум 3. земај и ја пензијата 4. профит
 11. Polnoletniot

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Дали некој чува бернандинец и го продава или знае некој што продава и колку би ме чинело ?
 12. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со табла расипани јајца
 13. Polnoletniot

  Новогодишни понуди за дочек на 2016

  Пнаира некој да оди Будва за Нова година ?
 14. Polnoletniot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде можам да најдам,но да биди за мобилен и колку пари би било ?
 15. Polnoletniot

  Будва

  Дали некој оваа година би одел за Нова година Будва ?
На врв Bottom