Recent Content by petrovvvv

 1. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Од каде да купам BTC и да го префрлам на Binance , а да нема голема провизија?
 2. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Да, знам, но провизијата е голема ми излегува околу 25$.
 3. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Користам Binance но сега имам проблем не можам да ставам депозит, дали некој го имал истиов проблем? Совет кој wallet го коритите? Што мислите за Crypterium.com?
 4. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Koj ima iskustvo so crypterium.com neka pise kako funkcionira nivnata visa kartica.
 5. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  И јас купивам со виза од нлб и супер е. Само некој ако има искуство со продажба на крипто валути и префрлање на сретствата на трансакциска, пријавување на данок и слично нека пише.
 6. P

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Кога ќе добиете пари на трансакциска, што треба да се направи, да се пријави во ујп? Данок како да се плати?
 7. P

  Криптовалути - Cryptocurrency Bitcoin Ethereum.....

  Ima nekoj iskustvo so ecd.mk?
 8. P

  Аliexpress (официјална тема)

  Имали некој порачано производ во вреднос од над 15.000 денари од aliexpress, и дали тој производ треба да се царини?
 9. P

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  Imam broj na telekabel koga nekoj mi dzvoni od a1 postojano imam problem ne go slusam ni mene me slusaat, ako ja dzvonam na a1 nema nikakov problem. Dali i vie go imate istiot problem?
 10. P

  Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

  Imam kablovska od telekabel no vo tv vleguva samo kabelot so bakarnata zica so e i slikata ne e bas ubava, ako stavam resiver ke dobijam li podobar kvalitet na slikata?
 11. P

  Македонска берза

  Може ли да ми објасни некој како да купам акции дали тоа оди преку банка, или може и преку македонска берза, колку изнесуваат дополнителните трошоци, данок и слично.
На врв Bottom