Recent Content by Peroronchino

 1. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нема линкови , проверуваш од списокот од @Altair75 еден по еден или по датум кој како е на кој статус.
 2. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указ 45 има денеска!! @Bibo
 3. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Има промени финална-положително и некои откази за не донесени дополнителни документи!! :чда:
 4. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  28.2.22 Овие се со промена финална - положително сега за сега и 2 во дополнителна проверка ставени. Мала помош од мене :brlav: 15982/2019 15977/2019 15825/2019 15665/2019 15541/2019 15523/2019 15522/2019 15519/2019 15517/2019 15455/2019 15447/2019 15040/2019 13805/2019 12750/2019 10879/2019...
 5. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указ 13 исто има
 6. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Има и 4/22 и 5/22 , 6/22 за странци укази од 2018 преписки.
 7. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честитки за указите , Има укази 8/22 и 10/22. :bravobe::чда:
 8. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво друштво , гледајте си денеска има доста промени финална положително преку конзултат, почнуваат да мрднуваат работите :aplauz: .
 9. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Проверувам секој ден , публикувано на 17ти последно излезе , задолжителна - финална си има на секој 2,3 дена, некаде до почетокот август образована преписка се стигнати.
 10. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Последната промена е на 17.11.21 , финална во нередовна @Altair75
 11. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @Altair75 овие ги најдов случајно 1474/2021- указ шпанија 3231/2021 - указ 167 вклучен 3379/2021 - указ германија 3392/2021-указ австрија 3393/2021-указ австрија 3394/2021-указ австрија 3398/2021-указ австрија 3400/2021-указ австрија 3401/2021-указ австрија 3403/2021-указ австрија...
 12. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Промени има од финална во овие статуси @Altair75 11205/2019 - Финална во положително 12622/2019 - Финална во положително 12635/2019 - С'вет'т по гражданство не е уважил молбата 13268/2019 - Молбата Ви е одобрена от С'вета по гражданството. Следва да се освободите от досегашното си...
 13. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Финална во положително промени 10496/2019 10511/2019 10534/2019 10536/2019 10540/2019 10542/2019 10567/2019 10569/2019 10605/2019 11427/2019 12004/2019 12035/2019 12046/2019 12054/2019 12758/2019 12759/2019 13577/2019
 14. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Указ 162 7911/2019 7912/2019 7913/2019 7914/2019 7915/2019 7916/2019 7917/2019 7918/2019 7919/2019 7920/2019 7921/2019 7922/2019 8156/2019 8158/2019 8159/2019 8165/2019 8174/2019 Честиткииии :oleee: @Altair75
 15. Peroronchino

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  има но само дополнителна родител/и
На врв Bottom