Recent Content by Pej4o

 1. P

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Препорака за добар Android Box од Кина
 2. P

  Торенти (официјална тема)

  Пробајтего овој https://torrentgalaxy.to
 3. P

  Zamunda.net (официјална тема)

  Има некој инвите за ЦрнаБерза и ТоррентХр. Во ПП
 4. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Алиекспрес земав не сум задоволен го платив 10 евра.Ке појдам да видам.
 5. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Кола немам,ама точак имамМТБ IDEAL.
 6. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Поздрав Бајкери Сакам да земам задно светло,препорачајте до 2000ден.
 7. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  За асфалт и земјен пат
 8. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Кажете добра гума 29 МТБ / 2,10 / 2,20 / 2,30
 9. P

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Здраво.Ако може линк за гледање аренаспорт 1,2,3,4,5
 10. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Мала помош, ми треба добар сервисер за тркала(бандасите) се малце криви,ми треба препорака некој добар.
 11. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Каде може да најдам КМС Х8 ланец.
 12. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Јас користев (MUC-OFF BIO DRY LUBE) и не сум баш задоволен.При секое возење го мачкав ,но над 50 км почнува силно да се слуша ланецот.
 13. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Што уље користите.
 14. P

  Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

  Каде може да најдам батерија за Redmi 4 Pro (Prime).Прашав во mi-store.mk нема.
 15. P

  A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

  Гледна точка нај исплатливо тие оптика. Доксис: Нод од 18 илјади па нагоре,зависи од перфоманси троши 120w на 1 сат.Засилувач на сигнал на секој 4 бандери за да биде добар сигнал од 5 илјади па нагоре.Кабел RG11 10 илјади па нагоре (дали е бакар или мешан).RG6 6 илјади па...
На врв Bottom