Recent Content by ostajse

 1. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Како што можам да разберам само со потврда и изводи тешко дека ќе помина на полижително. Моментално сум финална, значи ли тоа да не се надевам воопшто?
 2. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Може е малце офф топик ама ме интересира дали можам да отворам сметка во банка во бугарија. Немам бугарско државјанство во процедура е, или можеби е подобро да отворам фирма таму.
 3. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кај мене денeс промена во финална. Инт. 11/2019 Скопје.
 4. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Немам доставено во правосудие, ги доставив вториот пат во амбасада во Скопје на самото интервју веројатно они од таму ги препраќаат во правосудие?
 5. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да два пати имам вадено. Еднаш во ДАБЧ посредникот ми ги однесе и вториот пат ги однесов на денот на самото интервју во амбасада во Скопје.
 6. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не разбирам зошто треба дополнителни документи. Мисалам дека уредно беа доставени на интервјуто. Дали сите кои се во процедура треба да достават? Кои документи треба да се достават и каде?
 7. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Чекам промена за во финална.
 8. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здеаво, читам мн од вас зборуваат за дополнителни документи. Како да знам дали треба да доставам? Трба да се смени статусот или така на своја рака трба да се однесат. Посредникот ме уверува дека докуметите кои се поднесени се ОК и да не се грижам, меѓутоа не сум сигурен во тоа читајќи дел од...
 9. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сигурен си? Прашувам зошто пред да станат гужвите лани во ДАБЧ мој пријател извади за помалку од месец(прв пат).Прашањето ми е дали да се истрчам да ризикувам со пари или се раб за некоја превара. (Не знам фалц произход или така нешто да не испадне).
 10. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Постои ли начин да се извади легално происход, за 1-2 недели, со пари.(ако ме разбираш ).
 11. O

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кој е следен статус после интервју, и од прилика колку се чека за промена на статусот. Интервју Скопје Ноември 2019.
 12. O

  Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

  Kupuvam facebook profili postari od 1 god so no 70 ili poveke prijateli cena od 200 den. pa nagore vo zavisnost od aktivnosta na profilot. Za podetalni informacii vo pp dokolku mozete da obezedite poveke od 10 profili dobivate plus bonus po dogovor.
 13. O

  Фејсбук акаунти/страници (продавам)

  Kupuvam facebook profili postari od 1 god so no 70 ili poveke prijateli cena od 200 den. pa nagore vo zavisnost od aktivnosta na profilot. Za podetalni informacii vo pp dokolku mozete da obezedite poveke od 10 profili dobivate plus bonus po dogovor.
 14. O

  Пазарете се тука!

  Kupuvam facebook profili postari od 1 god so no 70 ili poveke prijateli cena od 200 den. pa nagore vo zavisnost od aktivnosta na profilot. Za podetalni informacii vo pp dokolku mozete da obezedite poveke od 10 profili dobivate plus bonus po dogovor.
 15. O

  Xbox360 гејмери

  Земав пред некој ден xbox 360 slim а сакам да играм online меѓутоа не можам да се конектирам на интернет, значи на рутерот на домашната мрежа се конектира а не може да се закачи на интернет. Додека сум тука да прашам дали можам да играм оnline игри на чипуван xbox, и ако има некој линк за...
На врв Bottom