Recent Content by OldSchoolPvP

 1. OldSchoolPvP

  Контактни леќи

  До сега само Рену имам користено како течност за очи и се има покажано доста солидно никогаш сум немал проблем со неа. Отприлка 700денари 350мл е ги има и во поголеми шишенца. Инаку користам леки веке 7 години и стално нарачувам од e-bay ( да од ebay ). Скептик бев од прва и јас но се работи...
 2. OldSchoolPvP

  Една рап трака дневно

 3. OldSchoolPvP

  Една рап трака дневно

 4. OldSchoolPvP

  Една рап трака дневно

 5. OldSchoolPvP

  Една рап трака дневно

 6. OldSchoolPvP

  Vikings

  Сите стареат во серијата освен Лагерта. Рагнар остаре Ролло е остарен, сите што беа таа генерација. Она најверојатно се гледаше себеси како млада тепачина и кралица, али од кога и умре Астрид и од кога виде дека ке го изгуби Категат и се случи реалити чек и увиде дека е само една обична стара...
 7. OldSchoolPvP

  Една рап трака дневно

  Ремикси се важат ли ?
 8. OldSchoolPvP

  Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

  Може ли некако да се дојде до карта ако од Англија се купат. Ако може спремен сум да частам 2ца англичани престој со превоз со сите нишани и кафана од мене. Нека ми купат една карта само. Дебелата шибнала некој добар гол денес. Имам некое чувство дека кога евертон ке игра против нас ке ни шибне...
 9. OldSchoolPvP

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Дечки кој ги држи предавањата односно кој е професор по Основи на компјутерска графика ?
 10. OldSchoolPvP

  Vikings

  На руска некоја телевизија ги лиикнаа епизодите. Ги симнав да ги гледам али ептен беше лошо со руска синхронизација и само ги пролистав ме интересираше. По неочекувано нешто не сум видел до сега во викингс послените 2 епизоди се ептен јаки.
 11. OldSchoolPvP

  Mr.Robot

  Значи последниве неколку епизоди цело време си викам ајде наредна ке има одговори ајде наредна ке има одговори, а уствари завршувам со се повеќе и повеќе прашања во главата. Само последнава епизода да не заврши како некој тропа на врата XD.
 12. OldSchoolPvP

  Mr.Robot

  Не, нели обвинет за хакот е Тураел, така да он е виновен за хакот и него го бараат.Сооглед на тоа дека кажа дека наскоро ке искочи во последата епизода најверојатно сам се пријавил за хакот врз мажот на психијатарката.Поради тоа во досието му стои за некој хак дека е обвинет затоа Рем знаеш...
 13. OldSchoolPvP

  Mr.Robot

  Денешнава епизода со еден збор ЛУДИЛОО.
 14. OldSchoolPvP

  Mr.Robot

  That infinite loop of insanity. http://i.imgur.com/rsZTWHj.gifv
 15. OldSchoolPvP

  Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

  Ако остане овој распоред е супер не е баш набиено едино почеток на Декември.
На врв Bottom