Nenad87

Роденден
18 август 1987 (Возраст: 36)
Пол
Машко

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 2. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 3. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 4. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 5. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 6. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom