Recent Content by nebojsha985

 1. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не, туку тоа документот е дека прадедоми бил бугарски војник, и служел војјска во 1942-1943 год во Ќустендил
 2. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Конечнооооооооооооооооооо Указзззззззззззззззззззззз 110 Почната процедура 1 Април 2016 год преку мајка со документи од прадедо роден пред 1918 год 6 Декември 2017 интервју Март месец 2019 дополнителна со рок до јуни месец да однесам дополнителни документи Однесов повторно истите изводи умреници...
 3. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кој број на преписка си ?
 4. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Преписки од 2017 или 2018 ???
 5. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  2-3 недели има протести, а нема укази Сега и август месец не работат мислам сите се по одмори Оваа недела и наредната ако нема указ тогаш дури септември
 6. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Веќе трета недела нема укази, да не знае некој што е проблемо шо нема укази
 7. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Веќе две недели нема укази :(
 8. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас 1.8.2019 положително, уште нема ништо :)
 9. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кој број на указ си 1593506037 Кој број на указ си
 10. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  јас бев 6 декември 2017 на интервју во Софија, бев на дополнителна , па од 1 Август 2019 на положително , указ уште немам земено, од Август на положително уштте не се почнати
 11. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  од толку укази, никој не се фали :)
 12. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали кога ќе носиш дополнителни документи во правосудие изводи умреници плус документ од велико трново а не однесиш документ од бугарско друштво од струмица , дали ќе ти ги земат во предвид документите или ќе добијаш отказ
 13. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Значи денес има укази :)
 14. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  ајде нека се пофали некој со указ
 15. nebojsha985

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мислам дека неможи никако да се види, ама пак некој поупатен нека кажи
На врв Bottom