Nandor

Потпис

Bratot;2698881 напиша:
Бојане, да не претеруваме, мислам дека доволно разбирлив е Рускиот јазик, сепак..

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 2. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 3. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 4. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 5. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom