MyMoon's latest activity

  • M
    MyMoon одговори на темата Дресура.
    Здраво. Чувам кокер шпаниел, женка стара 8 месеци. По природа е многу тврдоглава, значи не слуша команди иако знае што бараш од неа во...
На врв Bottom