Mr.X's latest activity

  • Mr.X
    Mr.X реагираше на објавата на Simev во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
    Секоја чест за Неуромедика и сите кои ќе се нафатат да бидат спонзори !!! А кој ќе уплати од вас тикет у Моцарт да даде господ да не...
На врв Bottom