Recent Content by Mr.Universe

 1. Mr.Universe

  Последен гледан филм

  РАМБО 4
 2. Mr.Universe

  Со кого ви е најслатко кафето?

  Со најдобриот другар секогаш знајт како да ме насмејт и многу е муабетчи хехех
 3. Mr.Universe

  Што правите кога ви е досадно?

  седам прет компјутерот и пуштам некој филм да гледам
 4. Mr.Universe

  Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

  Хммм не знам не сум легнат пре 12 од одамна повеќе пати си легнам кун 2 или 3 сатот
 5. Mr.Universe

  Последен гледан филм

  XxX -2
 6. Mr.Universe

  Што ви се прави во моментов?

  сакам да шетам
 7. Mr.Universe

  Каков монитор користите?

  јас користам PHILIPS 190 S
 8. Mr.Universe

  Дали пишувате брзо на тастатура?

  пишам брзо ама се научив за 4 месеци
 9. Mr.Universe

  Што ви се прави во моментов?

  ми се спиет многу
 10. Mr.Universe

  Кој дел од денот ви е најубав за секс?

  сабајле е поубаво
 11. Mr.Universe

  Колку често одите во обложувалница?

  порано секој ден одев ама сега не одам веќе доста фрлив пари :D
 12. Mr.Universe

  Последен гледан филм

  мојот последен гледан филм е "The Bourne Ultimatum "
 13. Mr.Universe

  Фрли нешто на другиот :)

  у се напрајв за туширањe фрлам еден тежок камен :)
На врв Bottom