Recent Content by Mr.HyPNoTiC

 1. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Друштво, За сликање за пасош и лична карта преку Конзулат, што документи ви се потребни? Ја зедов адресата од обштината, имам документ за гражданство, што друго е потребно?
 2. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ми побараа само 2 слики, го дадов пасошот и ми побараа адреса. После ме пратија само да уплатам 35 евра. Немаше потреба од изводи.
 3. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво друштво, што документи се потребни за подигање на указ и колку се плаќа. Постапката ми е преку конзулатот во Битола
 4. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво дечки, да ве информирам да не се јавувате за џабе во Конзултатите во Скопје и Битола, нема да работат до 15 Мај. Поздрав!
 5. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Повеќе заработка би направиле ако нудите Guest Posts (статии на вашиот блог/webstrana). Сепак си сака сериозно посветено време. Ако направете добар блог што би објавувале 3-5 статии на недела, таргетирате одредена група на читатели, би можеле да продадете 10-50$ eден гостински пост. Бидејќи...
 6. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Не сум во тек со тоа, но не е тешко да станеш дел. Но што кога ќе станеш дел од Адсенсе ако неможеш да донесеш посетители на сајтот. За добра заработувачка од Адсенсе треба да имаш барем 200-300 000 посети на месец.
 7. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Јас работам преку интернет (фриленс) а работев и порано со Google ads. Од искуство што досега го имам стекнато како фриленсер, доста многу се заработува. Може да достигнеш плата поголема од било која средна европска плата (3-4 000 евра) со работа од по 4-5 часа на ден максимум. Се што е потребно...
 8. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Еве што ми вратија на mail. Здравејте, Вашето удостоверение е в ГК Битолја ште ни позв'ните след Великденските празници и ште получите дата за получаване. Поздрави, ГК Битолја т.е до Велигден не работат.
 9. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Zdravo decki, da ne znae dali raboti Konzulat vo Bitola, da moze da si podignam ukazot?
 10. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  @palekrstic UKAZZZZZ Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Битолја-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
 11. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Каде може да ги проверам кој се броевите што се влезени во тој указ?
 12. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Februari mislam deka se iscisteni. Inaku mislam deka do sred Mart se stasani. Jas sum od 25 mart... Ovaa nedela nema ukaz po se izgleda :(:(
На врв Bottom