motherfucker

Потпис

 • For minor Windows problems, do restart;
 • For major Windows problems, do reinstall;
 • For no problems, install Linux.

Трофеи

 1. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 2. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 3. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom