Recent Content by MoreFor

 1. MoreFor

  Македонска берза

  АЛК со раст на добивката од 10% на полугодие Тргувањето на секоја берза се врши преку брокер. НА линков имаш информации за сите брокире на МСЕ http://www.see-link.net/for-investors/why-investing-through-see-link/macedonia/46
 2. MoreFor

  Македонска берза

  Пред 2 години те предупредив на ова. И воопшто не сум среќен што брв во право. *** Јас пак мислам дека ПКБ е најлош избор во моментов. Очигледна е стратегијата на менаџментот да ја спушти цената што подолу за да ја откупи. ***
 3. MoreFor

  Македонска берза

  Супер. Ќе продаваме
 4. MoreFor

  Македонска берза

  https://www.seinet.com.mk/AdvSearch.aspx
 5. MoreFor

  Македонска берза

  Што има фактор тука врска??? Пренесуваат вест за дивиденда за приоритетните акции/ https://www.seinet.com.mk/FileServer.aspx?file=64536
 6. MoreFor

  Македонска берза

  Ги собираш и овие: Наведениот износ од член 1 од оваа Одлука не е расположлив во иднина за исплата на дивиденда на акционерите (ограничена за распределба на акционерите) ?
 7. MoreFor

  Македонска берза

  Наводно демантирале од Пуцко
 8. MoreFor

  Македонска берза

  Нека пише кој колку му треба :masa:
 9. MoreFor

  Македонска берза

  И ППИВ решиле да поделат дивидендиченце :)
 10. MoreFor

  Македонска берза

  иде период на дивиденди
 11. MoreFor

  Македонска берза

  20/21 имаше околу 5% зголемување на минималната плата така да ова зголемување не ми делува нешто драстично.
 12. MoreFor

  Македонска берза

  колку вработени има?
 13. MoreFor

  Македонска берза

  Прашање од милион денари :). Разгледај наназад, сме дискутирале.
 14. MoreFor

  Македонска берза

  И јас верувам во КМБ но некој верува многу повеќе. Блок од 6000 по 13.250
 15. MoreFor

  Македонска берза

  Полека се враќа на старите позиции
На врв Bottom