MoreFor's latest activity

 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Prof. Josef во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Можеби вака ќе биде полесно за компарација кој/дали има високи резервации, и колкава е добивката.
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Вака се работи компанија. АЛК 11,3% раст. Со 14% вкупен извоз во воена териотија и земји од околу и со 200% покачена струја и нели...
 • MoreFor
  MoreFor одговори на темата Македонска берза.
  АЛК со раст на добивката од 10% на полугодие Тргувањето на секоја берза се врши преку брокер. НА линков имаш информации за сите брокире...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на TENDO во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ако сакаат да го направат ДОО, а ти не сакаш да учествуваш со удел во тоа ДОО, Друштвото е обврзано да ти ги откупи твоите акции по...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на dekis во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ova sranjeto so EU ne oti kje vlijae vrz neshto na MSE, ama sepak milo mi e so konecno se reshi... Od sega natamu, se nadevam nema da...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на vlade_co во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Напомена, ова не е правен совет. За правно толкување на законите, обратете се до адвокат. 1.По прашање на сопственост. Ти си сопственик...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Toma во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  До пред некој месец и фалеа ептен малку за да имат 10%, можеби веќе ги имаат докупено и додека не ги поништат не смеат да купуваат нови.
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Indijanez во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Od Granit denes legna dividenda
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на dekis во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Bravo druze.... Imash dosta srekja sprema ova so kazuvash... (y) P. S. Kazi mi koja ti e bajackata???? :цицки:
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на vlade_co во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Пред многу години кога започнував со инвестирање на берза, направив анализа на најдобрите компании на МСЕ. ПКБ ми привлече внимание...
 • MoreFor
  MoreFor одговори на темата Македонска берза.
  Пред 2 години те предупредив на ова. И воопшто не сум среќен што брв во право. *** Јас пак мислам дека ПКБ е најлош избор во моментов...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на TENDO во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Инаку имаше коментари од Кутревци дека ние први сме почнале со „војната“ објавуваќи лош PR за нив во Фактор, а забораваат кој прв си...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на TENDO во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Да напишам кратко за Собранието на Пекабеско: Бар според мене немаше нешто неочекувано. Можеби сега на сите ни стана јасно дека...
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Пази шо си кажал. Јас одело уше сабајле стаив за испраќање на мечката :unsure:
 • MoreFor
  MoreFor реагираше на објавата на Side Hustler во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не постојат случајности во инвестингот како и воопшто во животот, дури и коа ги има (n) Во прилог е одлуката од Апелација за ПКБ...
На врв Bottom