Трофеи освоени од Mister No

 1. 20
  Доделено: 3 април 2016

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 2. 25
  Доделено: 5 ноември 2015

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 3. 25
  Доделено: 2 октомври 2014

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.

 4. 20
  Доделено: 7 март 2014

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 5. 15
  Доделено: 6 ноември 2013

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 6. 15
  Доделено: 6 ноември 2013

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 7. 20
  Доделено: 26 февруари 2013

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

 8. 10
  Доделено: 28 декември 2012

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 9. 10
  Доделено: 28 ноември 2012

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!

 10. 7
  Доделено: 12 ноември 2012

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 11. 5
  Доделено: 9 ноември 2012

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 12. 2
  Доделено: 5 ноември 2012

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 13. 1
  Доделено: 5 ноември 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.