Milev4ArsenaL's latest activity

  • Milev4ArsenaL
    Milev4ArsenaL одговори на темата Фан Клуб: Арсенал.
    Емери аут, Артета ин. Само би му дадил рок на Емери да фане топ 4 оваа сезона, доколку не фане одма аут. Има подобра екипа од Венгер а...
  • Milev4ArsenaL
    Milev4ArsenaL одговори на темата Фан Клуб: Арсенал.
    Џака ви е онака црна точка на теренот, дај искоментирајте нешто за факинг Гендузи... Вчера Гендузи беше дно, да имаш златен играч како...
На врв Bottom