milan67

Роденден
4 август 1967 (Возраст: 54)

Заследени членови

Трофеи

  1. 15

    Годишнина

    На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
  2. 10

    Им се допаѓам!

    Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
  3. 5

    Зависник

    30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
  4. 7

    Среќна седмица!

    Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
  5. 2

    На некој му се допаѓате

    На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
  6. 1

    Прва порака

    Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom