Recent Content by Mico

  1. Mico

    Поранешниот бугарски претседател со остри критики кон грците

    бугарите ја сакаат вистината и ништо повеке
  2. Mico

    Интервју со Зоран Тодоровски

    господинот ја заслужи наградата и неговите дела ја зборуваат вистината а вие кои сте против него прошитајте малку историја
На врв Bottom