Recent Content by memory111

 1. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали може да се направи отказ за подигање указ? Закажав ама нема да можам да одам, сакам да откажам за да може некој да го искористи мојот термин. Или морам да чекам да помине па потоа нов термин да закажам?
 2. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Nema datum, direktno me nosi za rezerviranje.
 3. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Има указ 148, Положително 16.02. Ајде со среќа на сите
 4. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кој број указ?
 5. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Положително од кој датум?
 6. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas bev so sertifikat od Srbija. Moze.
 7. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Pozitiven test samo ili sertifikat za prelezana korona od ministerstvo?
 8. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво, далина Делчево се прават брзи тестови? Тргнавме за бг мислејќи од веб страна да извадиме сертификат за прележан ковид ама ја смениле страната исега не го дава повеќе. Или н Делчево некаде? Благодарам многу и извинере за оф топик.
На врв Bottom