Recent Content by Marko Ilievski

 1. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Токму така
 2. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Исто така моето лаеше ако некој непознат минуваше до куќата или ако некој непознат влегува. Лаеше кога не испраќаше ако некаде одиме и ги лаеше мачките. 1575738106 За кражба веќе ставивме камери во двор и околина на куќа не само за кражби туку и за да видиме дали има некој сомнителен што ќе...
 3. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Мада мислам дека работата повеќе е во психата, а не сметањето од лаењето. Како што реков уште 2-3 кучиња се отруени на иста улица. А едно е отруено и после тоа е одма ограбена куќата. И моето куче не лаеше навечер. Си легнуваше во куќарката и си спиеше. А другите кучиња што се отруени едно е...
 4. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Така е другар. Исто така до мене има еден комшија цел ноќ пушта музика. Не им смета тој кучето им смета.
 5. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Господ му пресудил веќе.
 6. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  што не си го фатил во темница па да му кажеш 2-3 збора. Јас да знам кој е трујачот тешко него. 1575588222 Не знам што да ти кажам. Стварно многу глупи оправдувања. Куче е живо суштество, сега трујат кучиња утре деца ќе трујат.
 7. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  Секое куче лае и кучето беше пуштено во голем простор поточно голем двор беше шетано. А тој што го отрул ако му сметало можел прво да каже дека му смета а не труе кучиња по цело маало
 8. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  btw еве го постот ако можете споделете со цел да се расчуе повеќе луѓето да си ги заштитат кученцата...
 9. Marko Ilievski

  МОНСТРУМИ УБИЦИ НА КУЧИЊА

  На 2. Декември оваа година во мојот двор. ВО ДВОР. Беше отруено моето мило куче. Тоа беше едно среќно поточно среќна и многу мила. Беше чувар на куќата од расата белгиски овчар. Беше пуштена по дворот и трчаше постојано. Тој ден бев излезен околу 7часот а таа беше пуштена како и секогаш. Некој...
На врв Bottom